Jogi nyilatkozat

Az oldalon generált QR kódok személyes és céges felhasználás esetén mindaddig ingyenesekmíg nem kerülnek továbbértékesítésre. Ilyen esetekben vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egyedi árajánlatot!

Az elkészített QR kódok hibátlanságáért és az ebből esetlegesen adódó károkért nem vállalunk felelősséget. Az elkészített QR kódokat minden esetben és minél több eszközön tesztelni kell, hogy valóban működőképesek, mivel a generálási beállítások lehetővé teszik nem működő QR kódok készítését is. QR kóddal történő fizetésre továbbra is az eredeti, fekete-fehér QR kódot javasoljuk.

Az oldalakon és a Galériában megjelenő QR kódokat nem minden esetben ellenőrizzuk le, így ezek beolvasását / használatát mindenki csak a saját felelősségére tegye. A duplikált vagy nem odaillő QR kódokat töröljük.

Az oldalon használt Javascript alapú QR kód generátor eredeti változatát Jens Duttke készítette.
A QR Code® a DENSO WAVE INCORPORATED regisztrált márkaneve.Adatvédelem

A QR kódok generálása során megadott adatokat nem tároljuk el, csak a QR kód paramétereit (pl.: stílus, átlátszóság, margó, színek, hibajavítás, méretarány, stb.), hogy azokból később statisztikát készítsünk. A QR kód generálása nem szerver oldalon, hanem a böngészőben, Javascript nyelven történik. Weboldal cím QR kód készítése esetén lehetőség van a QR kód beküldésére, hogy az megjelenjen a Galériában. Az ott megjelenő QR kódok publikusak és azokat bárki beolvashatja.

A Kapcsolat oldalon megadott személyes adatait az Adatvédelmi Törvénynek megfelelő módon őrizzük, védjük, és gondoskodunk arról, hogy harmadik fél birtokába ne kerüljön. Email címére (melynek megadása nem kötelező) hírlevelet vagy egyéb kéretlen levelet nem küldünk, kizárólag az üzenetére történő válaszadáshoz használjuk fel. A már tárgytalan üzeneteket és a hozzájuk tartozó személyes adatokat (név, email cím) automatikusan töröljük adatbázisunkból.

A weboldalunk hiányosságainak feltérképezésére Hotjar hőtérképes analitikai programot használunk. Ez a program személy szerint nem azonosít, nem rögzíti a nevedet vagy e-mail címedet. Az adatokat összesítve és névtelenül tárolja. Bővebb információ: https://www.hotjar.com/cookies